Yahoo Search Búsqueda en la Web

  1. Cerca de 5 resultados de búsqueda

  1. Boris Eltsin naceu en Butka, no óblast de Sverdlovsk na entón Unión Soviética, o 1 de febreiro de 1931. [5] En 1932 despois de que o estado se levara toda a colleita pola colectivización de Butka, a familia de Eltsin trasladouse tan lonxe como puido, a Kazán, a máis de 1.100 quilómetros de distancia.

  2. En 1995, Yeltsin luchó para financiar la creciente deuda externa de Rusia y obtener apoyo de la élite empresarial de Rusia para su candidatura en las elecciones presidenciales a principios de 1996. El presidente ruso se preparó para una nueva ola de privatización ofreciendo acciones en algunas de las empresas estatales más valiosas de Rusia a cambio de préstamos bancarios.

  3. sq.wikipedia.org › wiki › TiranaTirana - Wikipedia

    Tirana, në të folmen tiranase: Tirona, është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë.Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veriperëndim të Elbasanit, në një luginë të rrethuar nga Mali i Dajtit në lindje, kodrat e Kërrabës dhe Saukut në jug, kodrat e Vaqarrit ...

  4. 07/11/2022 · Kryeministri Edi Rama ka reaguar sërish lidhur me deklaratën e Sali Berishës, ku e e cilësonte Shqipërinë si vendin më të rrezikshëm në Evropë dhe Ballkan. Përmes një reagimi në “Twitter”, Rama e cilësoi si “llum”, teksa shtoi se jo besimi por as vështrimi nuk duhet hedhur. “Çfarë shqiptari je kur ia beson votën dhe […]

  5. Aquí nos gustaría mostrarte una descripción, pero el sitio web que estás mirando no lo permite.