Yahoo Search Búsqueda en la Web

  1. Cerca de 31 resultados de búsqueda

  1. Në dhjetor të transferohen Kerrl, DEK kabllo të jurist Fridrih Werner. Këtë e kufizuar fetare të gazetarisë, të arsimit, të financimit dhe subjekt për të ndryshuar, dhe të ndarë në BK, nga të gjithë pastorët e Prusia, një betim për besnikëri ndaj Hitleri e nevojshme (prill 1938).

  2. ro.wikipedia.org › wiki › DanemarcaDanemarca - Wikipedia

    Midtjylland Nordjylland Syddanmark Hovedstaden Sjælland Regiuni Comune Nume în română Nume în daneză Reședința Cel mai mare oraș Populația (1 ianuarie 2008) Suprafața (km²) Densitatea (pop. pe km²) Nr. de comune Regiunea Capitalei Danemarcei Region Hovedstaden Hillerød Copenhaga 1,645,825 2,561 642.6 29 (listă) Regiunea Danemarca Centrală Region Midtjylland Viborg Århus ...