Yahoo Search Búsqueda en la Web

  1. Cerca de 28 resultados de búsqueda

  1. Në dhjetor të transferohen Kerrl, DEK kabllo të jurist Fridrih Werner. Këtë e kufizuar fetare të gazetarisë, të arsimit, të financimit dhe subjekt për të ndryshuar, dhe të ndarë në BK, nga të gjithë pastorët e Prusia, një betim për besnikëri ndaj Hitleri e nevojshme (prill 1938).

  2. ro.wikipedia.org › wiki › DanemarcaDanemarca - Wikipedia

    Danemarca (în daneză Danmark (ajutor · info), /ˈd̥ɛnmɑɡ̊/), oficial Regatul Danemarcei (în daneză Kongeriget Danmark (ajutor · info), /ˈkɔŋəʁiːəð ˈd̥ɛnmɑɡ̊/), este un stat suveran din Europa de Nord, având și două teritorii autonome constituente de peste mări, care fac parte integrantă din regat: Insulele Feroe în Atlanticul de Nord și Groenlanda în America de ...