Yahoo Search Búsqueda en la Web

Resultado de búsqueda

  1. Hace 3 días · This extraordinary early 20th-century country villa is a masterpiece of Modernist design, in the midst of a picturesque woodland garden not far from Esher in Surrey. It was designed by the architect Patrick Gwynne for his family - his father, mother, sister and himself - and completed in the early summer of 1938.

  2. en.wikipedia.org › wiki › The_HomewoodThe Homewood - Wikipedia

    The Homewood is a modernist house in Esher, Surrey, England. Designed by architect Patrick Gwynne for his parents, The Homewood was given by Gwynne to the National Trust in 1999.

  3. 24 de oct. de 2023 · Discover how architect Patrick Gwynne put his unique vision into every aspect of the design and detail of The Homewood to produce an unconventional, but luxurious, family country villa and a Modernist masterpiece. Take a look at what you might see on your visit.

  4. Patrick Gwynne conceived The Homewood's expansive surrounds as ‘a woodland garden, not a park’. The planting celebrated Surrey's heathland species, including silver birch, firs and heathers, with azaleas and rhododendrons adding an exotic blaze of seasonal colour.

  5. 13 de abr. de 2022 · The Homewood was designed by British architect Patrick Gwynne, aged 24, to replace his childhood home positioned uncomfortably close to the A307. His parents, Commander Alban Gwynne and wife Ruby, had decided to knock down their old Victorian house and construct a replacement in a more secluded corner of their eight-acre estate.

  6. A collection of furniture and fittings inspired by the Modern Movement (led by Le Corbusier and Mies van der Rohe) designed by Patrick Gwynne (such as the writing table that doubles as a drawing board, a Chinese lacquered book table and a round dining room table with a central well for flowers).

  7. 30 de ene. de 2017 · “The Homewood” was the first major project of British modernist architect Patrick Gwynne, built for his family on their estate in Esher, Surrey, England. Completed in 1938, it is a lesson in timeless sophistication.